KÜLTÜR/SANAT

MERVE SEVİ “SEVGİLİ KARIM” İLE TURNE YOLLARINDA

NEFESİM YETTİĞİNCE TİYATRO YAPACAĞIM”

17 Şubat 2016 Saat: 00:31
MERVE SEVİ “SEVGİLİ KARIM” İLE TURNE YOLLARINDA
MERVE SEVİ “SEVGİLİ KARIM” İLE TURNE YOLLARINDA

“Sevgili Karım” adlı oyunda çılgın, deli dolu Leyla karakterini canlandıran Merve Sevi “Nefesim yettiğince tiyatro yapacağım” dedi.

 

 

Kayra Şenocak’ın yazdığı ve yönettiği, başrolleri Merve Sevi, Metin Yıldız, Dost Elver, Kayra Şenocak, İrfan Kangı, Kimya Gökçe Aytaç ve Berrak Güvem gibi ünlü isimlerin paylaştığı“Sevgili Karım’ adlı oyun turnede seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

 

20 Şubat’ta Tekirdağ’da, 21 Şubat’ta Karabük’te, 22 Şubat’ta Adapazarı’nda, 29 Şubat’taBodrum’da, 1 Mart’ta İzmir Karşıyaka’da izleyiciyle buluşacak ‘Sevgili Karım’ adlı oyunda,  Leyla karakterini canlandıran Merve Sevi; “Çok güzel bir durum komedisi, sürprizlerin asla bitmediği bir oyun.” dedi.

 

Dört yıldır düzenli olarak tiyatro yaptığını belirten Merve Sevi, “Hiçbir zaman tiyatroyu bırakmayı düşünmüyorum. Nefesim yettiğince tiyatro yapacağım. ‘Sevgili Karım’ tiyatro da benim ilk başrolüm, bu yüzden benim için çok özel bir oyun.” dedi.

 

Oyunun konusu:

Leyla (Merve Sevi), kocasının (İrfan Kangı) 1 milyon dolarlık hayat sigortasını alabilmek için öldürmeyi düşünüyor, öldüremeyince de öldü süsü vermeye çalışıyor. Eve sigortacılar ve avukatlar gelince durum içinden çıkılmaz hale gelirken, peşi sıra komik olaylar yaşanıyor.

 

 Olcay Ünal Sert

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑