KÜLTÜR/SANAT

Orhan Gencebay Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses kitap çıkardı

Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses yıllarca söyledikleri şarkılar ile tatlı bir rekabet içerisindeydiler. Arabesk müziğin üç usta ismi şimdi de yakında piyasaya çıkaracakları kitapları üzerinden kapışacaklar

1 Haziran 2013 Saat: 11:10
Orhan Gencebay Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses kitap çıkardı
Orhan Gencebay Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses kitap çıkardı
Söyledikleri şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran arabesk müziğin ‘babaları’ Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses çok yakında kendi hayatlarını kaleme aldıkları kitaplarını piyasaya çıkarıyor.

Kitabı hakkında ilk kez konuşan Orhan Gencebay, “Kitap yaşamımdaki önemli kesitleri anlatacak. Başımdan geçen iyi ya da kötü olayları sevenlerimle paylaşacağım. Ama kimse dedikodu kitabı beklemesin.

Kimseyi yermeyeceğim” dedi. İki yıl önce felç geçiren Ferdi Tayfur ise üçüncü kitabı ‘Bir Zamanlar Ağaçtım’ın ardından şimdi demagazin dünyasının bilinmeyenlerini anlatacağı dördüncü kitabını hazırlıyor. Tayfur aynı zamanda bir sinema filmi çekmeyi planlıyor.

ORİJİNAL LAFLARINI DERLEYECEK 

Uğradığı silahlı saldırı sonrası sağlığına tekrar kavuşan arabesk müziğin İmparatoru İbrahimTatlıses, yeni projeleriyle bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanıyor. İbo Şov için hazırlık yapan Tatlıses, şarkı sözleri, orijinal lafları ve köşe yazılarını derleyip kitap haline getirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑