YAŞAM

Sarıkaya’da servis şoförleri bilgilendirildi

Yozgat’ın Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından servis şoförlerine ve okul müdürlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

21 Ekim 2012 Saat: 10:31
Sarıkaya’da servis şoförleri bilgilendirildi
Sarıkaya’da servis şoförleri bilgilendirildi
Sarıkaya Öğretmenevi'nde düzenlenen seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okcu, okul müdürleri, öğretmenler ve servis şoförleri katıldı. 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okcu, yaptığı konuşmada, okul müdürleri ve servis şoförlerinin karşılaştıkları sorunların giderilmesi için bir araya geldiklerini söyledi. Okçu, "Çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde okula gelip gitmeleri konusunda şoförlerimize büyük görevler düşüyor. Trafik kurallarına uyulması halinde kazaların olma olasılığı yok denecek kadar az olur. Bugüne kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. İnşallah bundan sonrada karşılaşmayız. Şoförlerden zaman ayarlamasını trafik kurallarına uyma can güvenliği kurallarına uyma gibi konuları görüştük." dedi.

Sarıkaya Tur Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz da servis şoförlerinin tamamının tecrübeli ve deneyimli şoförler olduğunu belirtti. Yılmaz, "Şoförlerimizin farklı okullarda ki öğrencileri zamanında dersine yetiştirmesi için bazı sıkıntılar yaşıyordu. Bu sorunu okul müdürlerimizle görüşerek çözüme kavuşturduk. Şunda Sarıkaya’da 80’nin üzerinde bir taşımalı aracımız var. Bizlerin en önemli görevi çocuklarımızı emniyetli bir şekilde okuluna teslim etmek ve emniyetli şekilde evine bırakmaktır. Bizim esas gayemiz budur." diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑