KÜLTÜR/SANAT

Şarkılar Ömür Gedik'ten

Sinema yazarı ve müzisyen Ömür Gedik, 6-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 49.Altın Portakal Film Festivalinin açılışında film şarkılarını seslendirecek.

27 Eylül 2012 Saat: 15:38
Şarkılar Ömür Gedik'ten
Şarkılar Ömür Gedik'ten
Şarkılar Ömür Gedik'ten
Sinema yazarı ve müzisyen Ömür Gedik, 6-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 49.Altın Portakal Film Festivali'nin açılışında film şarkılarını seslendirecek.
Konuyla ilgili Antalya Kültür Sanat Vakfı(AKSAV)'ndan yapılan açıklamaya göre, üç ayrı bölümden oluşacak programda her şarkı öncesinde ait olduğu filme dair küçük bilgiler verilip, barkovizyonda görüntüler gösterilecek. İlk bölümde 'Buruk Acı', 'Sevemedim Kara Gözlüm' gibi Yeşilçam şarkıları; 'Yabancı Filmlerden' bölümünde Evita, Mamma Mia ve Ghost Busters gibi filmlerden şarkılar yer alıyor. Yeni dönem Türk filmlerine yer verilecek üçüncü bölümde ise 'Veda' filminden 'Manastırın Ortasında', 'Av Mevsimi'nde Cem Yılmaz'ın seslendirdiği 'Hayde', Yılmaz Güney'in aynı adlı filmindeki Melike Demirağ şarkısı 'Arkadaş' gibi eserler bulunuyor. 6 kişilik bir orkestra ile sahneye çıkacak Gedik, gecenin tüm gelirini kurucusu ve başkanı olduğu Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO)'ne bağışlayacak.
HABER: Bahar ÇAĞLICAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑