KÜLTÜR/SANAT

Selam Kelebek’i yakaladı

Üç fedâkar öğretmenin hikayesini anlatan ‘Selam’ filmi vizyondaki 6’ncı haftasında,Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ve birçok yıldızın rol aldığı ‘Kelebeğin Rüyası’nı gişede yakaladı

15 Mayıs 2013 Saat: 16:06
Selam Kelebek’i yakaladı
Selam Kelebek’i yakaladı
Vizyona girdiğinden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen 'Selam' filmi, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin, Farah Zeynep Abdullah gibi yıldızlar topluluğunu bulunduran Kelebeğin Rüyası filmini gişede yakaladı.

'Selam'ı yedi haftada 1 milyon 968 bin 345 kişi izlerken; 12'nci haftada vizyondan kalkan Kelebeğin Rüyası ise 2 milyon 38 bin 707 seyirci buldu.

KÜÇÜK  BÜTÇEYLE BÜYÜK BAŞARI

İki film arasındaki bütçe ve kopya sayısı da karşılaştırıldığında ‘Selam’ın büyük başarısı gözler önüne seriliyor. Kelebeğin Rüyası yaklaşık 20milyon liraya mal olurken, Selam ise 3 milyon liralık bir bütçeyle çekildi. Ayrıca Selam vizyona 266 kopyayla girerken, Erdoğan’ın büyük ses getiren filmi 346 kopya ile izleyici buldu.

Gönülden İnanmışlığın Başarısıdır 

Yapımcı Sabri Koç, “Önemli olan filmde ünlü oyuncuların bulunması değildi. Oyuncular, hikayelere gönülden inanıp özveriyle oynadılar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑