GÜNCEL

'Şoförün ağzından burnundan çok kan geldi'

aldırı sırasında otobüste bulunan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya "Şoför vuruldu. Serdar Kılıç frene bastı. Otobüsü durdurdu.Şoförün ağzından burnundan inanılmaz bir kan akıyordu" dedi.

5 Nisan 2015 Saat: 07:34
'Şoförün ağzından burnundan çok kan geldi'
'Şoförün ağzından burnundan çok kan geldi'

Saldırı sırasında otobüste bulunan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ise olay anına ilişkin şunları söyledi: "Herkes mutlu şekilde stattan çıkıp ilerlerken büyük bir gürültüyle sol taraftan cam patladı. Güvenlik arkadaşımıza kemaraman arkadaşımıza cam parçaları isabet etti. Biz otobüsü durdurduk. Şoför vuruldu. Serdar Kılıç frene bastı. Otobüsü durdurdu. Hemen doktorumuz kendisine müdahale etti. Şoförün ağzından burnundan inanılmaz bir kan akıyordu. Hemen polis aracıyla hastaneye götürdüler. Allah yardımcısı olsun. Böyle bir rezalet olamaz. Nerelerde maç yaptık, yurtdışında en zorlu şartlarda maç yaptık. Şoktayım."

Saldırıda yaralanan şoför Ufuk Karın

GÜVENLİK ŞEFİ FACİAYI ÖNLEDİ 

Fenerbahçe Güvenlik Şefi Serdar Kılıç da yaptığı açıklamada, şoförün vurulma anını görür görmez frene bastığını eğer bunu yapmasaydı otobüsün viyadükten şarampole doğru uçacağını söyledi.

HALA İNANAMIYORUM

Fenerbahçeli Bekir İrtegün'ün saldırı sonrası attığı tweet, olayın ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Kurşunlar sadece şoföre işaret ederken futbolcu Bekir İrtegün olayın ardından bir tweet attı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑