GÜNCEL

Türkiye’nin en küçük askeri.

Türkiye’nin en küçük askeri Kendisi küçük ama yüreği büyük Muhammed Eymen babasıyla askerlik başvurusu yaptı Afrin’e destek için askerlik başvurusu yapan 8 yaşındaki Muhammed Eymen, Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim’i

19 Şubat 2018 Saat: 11:03
Türkiye’nin en küçük askeri.
Türkiye’nin en küçük askeri.

Adıyaman'da yaşı küçük ama yüreği kocaman olan 8 yaşındaki Muhammed Eymen Akan, babasıyla birlikte Afrin operasyonuna destek için askerlik başvurusunda bulundu.

Adıyaman'da yaşayan 8 yaşındaki Muhammed Eymen Akan'dan Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı bir destek geldi. Özel harekat kıyafeti giyen ve babasının elinden tutarak Adıyaman askerlik şubesine gelen Muhammed Eymen Akan, babasıyla birlikte askerlik başvurusu yaptı.

Askerlik dilekçesini Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'a veren Muhammed Eymen Akan, daha sonra Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim'i takdim etti. Albay Davut Kulalar, Muhammed Eymen'i duyarlı davranışından dolayı tebrik ederek öptü. Baba ve oğul daha sonra askerlik şubesinden ayrıldı.

Muhammed Eymen, askerlik için başvurularını yaptıklarını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Baba Atilla Akan ise "Devletimizi ve bayrağımızı seviyoruz. Afrin'de yürütülen harekata destek vermek için oğlumla birlikte askerlik müracaatında bulunduk. Oğlum Türkiye'nin en küçük askeri olacak. Çanakkale'de 13-15 yaşlarında Mehmetler çarpıştıysa biz de askerimize destek vermek için başvurumuzu yaptık. Ezan dinmez, bayrak inmez" dedi.

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑