KÜLTÜR/SANAT

URLA BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU İLK KEZ SAHNE ALDI

Urla Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleşen, Urla Belediyesi Çalışanları Tiyatro Grubu Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde “İşimizi de Sanatımızı da Yaparız” oyunu ile sahne aldı.

6 Nisan 2015 Saat: 11:58
URLA BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU İLK KEZ SAHNE ALDI
URLA BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU İLK KEZ SAHNE ALDI

Oyunu; Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,  Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri  ve Urlalı tiyatroseverler izledi.

İlk kez Urlalıların karşısına çıkan grubun yönetmenliğini  İzmir Devlet Tiyatro Sanatçısı Sedat Şenoğlu’nu üstlendi. Oyunun oyuncuları arasında Dilek Bursalı, Ebru Ayhan, Engin Eser, Funda Benli, İlhan Korkmaz, İsmet Kınıs, Rukiye Taşkın ve Sevinç Bayer yer aldı.

9 ay önce çalışmaya başlayan, hem işini hem de sanatını yapan oyuncular izleyenlerin büyük beğenisini kazanarak ayakta alkışlandı.

O bir sanatçı, o bir Devlet Tiyatro Sanatçısı, o bir Sedat Şenoğlu diyerek yönetmen Şenoğlu’nu sahneye davet eden Urla Belediyesi Çalışanları Tiyatro Grubu oyuncularından Engin Eser; “9 ay önce çalışmalara başladığımızda hiç birşey bilmiyorduk. Sedat hocamız sayesinde şimdi bu noktaya geldik” ifadelerinde bulundu.

Eser,Urla Belediyesi çalışanlarından emektar Ahmet Erincik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, bu gece oynanan oyunu Erincik’e itaaf ettiklerini söyledi.  

Oyunun sonunda oyunculara teşekkür belgesi ve çiçeği Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar takdim etti. 

GÖZÜMDEN YAŞ GELE GELE İZLEDİM

 Başkan Uyar; “ Kıymetli hocamız Sedat Şenoğlu ile birlikte bu işe ilk adım attığımızda Sedat Hoca Belediye çalışanları ile tiyatro yapmamızı önermişti. Bende olur mu bu iş demiştim.  Bu gece ise gözümden yaş gele gele izledim. Çok keyif aldım. Harikaydınız. Hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑