KÜLTÜR/SANAT

Üzülmez’den engellilere tiyatro sürprizi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki engellileri sürpriz bir etkinlikte buluşturdu

6 Mayıs 2016 Saat: 16:09
Üzülmez’den engellilere tiyatro sürprizi
Üzülmez’den engellilere tiyatro sürprizi

“Engelleri aşmak için varız” sloganıyla gerçekleştirilen engellilere özel tiyatro oyunu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Keloğlan ve Pamuk Prenses adlı müzikli çocuk oyununu Belediye Başkanı Üzülmez ile birlikte izleyen engelliler unutulmaz bir gün yaşadı.

Engellilere yönelik hizmet veren Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Köseköy Rehabilitasyon Merkezi, Akmeşe Rehabilitasyon Merkezi, Gülen Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencilerinden oluşan 150 engelli birey tiyatro oyununu izledi.

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNDEN ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

Engelli vatandaşların sorunlarının çözümünde, bu konunun gündemde tutulması ve toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesi konusunda çalışmalarını sürdüren Başkan Üzülmez, engelli bireylerle farklı aktivitelerde bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Üzülmez, yardımcısı Abdullah Yılmaz ile etkinliğe katılan konuklarla tek tek yakından ilgilendi ve onlara hatır sordu. Engelli bireylerle birlikte tiyatro oyununu izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sizlerin gözlerindeki ışık ve umut benim moral ve güç kaynağım. Hepinizi çok seviyorum” dedi. Oyun sonunda merkez yöneticileri de Başkan Üzülmez’e kurumlarına ve kurumlarında kalan engellilere sağladığı hizmetler için teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑